Hem Padel Racket Adidas Adipower Lite 2021

Adidas Adipower Lite 2021

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Adipower Lite - en helt ny padelserie från Adidas.

Adipower 2.0 var en storsäljare hos oss på Racketspecialisten men med den hårda slagytan och lite styvare kärnan upplevde många att den var för svårspelad och lite för styv för armen. Nu släpper Adidas detta nya racket benämnt Adipower Lite som vi finner mycket intressant. Skillnaden på detta padelracket och det nya Adipower 3.0 är att detta racket har glasfiber i slagytan samt en mjukare kärna. Detta gör Adipower Lite 2021 till ett betydligt mer förlåtande racketval som vi tycker passar en bredare målgrupp spelare. Racketen är uppbyggd på samma ram som Adipower 3.0 där den påkostade teknologin Dual eXoskeleton är applicerad. Detta är en speciell utformning av ramen längst rackethalsen vilket bidrar till en snabbare sving. Diamantformen samt den höga balansen gör att detta padelracket vänder sig till dig som söker ett offensivt racketval. Vi på Racketspecialisten gillar att ytan på Adipower Lite 2021 har en speciell struktur som mest kan liknas vid sandpapper, detta ger spelaren lite mer spinn och effekt i bollträffen. Vi rekommenderar detta padelracket till en väldigt bred range spelare där allt ifrån nybörjare som vill prova på ett diamantformat padelracket till duktiga spelare som vill ha ett lite snällare racketval mot armen, kan hitta sin nya racketvän i Adipower Lite 2021.
Vikt:
360-375 g
Ramprofil:
38 mm
Form:
Diamant
Balans:
Hög
Fodral:
Ingår ej

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.