Hem Padel Racket Adidas Metalbone CTRL 2021

Adidas Metalbone CTRL 2021

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Kontrollvariant av Alejandro Galáns racketval, Metalbone 2021.

Adidas Metalbone CTRL 2021 är ett fantastiskt toppracket från Adidas som har den senaste teknologin för att ge spelaren maximalt med kontroll men även helt okej fart. Racketen har en stor sweetspot tack vare dess runda form vilket gör att även träffar lite längre ut mot ramen levererar bra kontroll/känsla. Medelbalansen gör att detta padelracket svarar bättre i det offensiva spelet jämfört med många andra runda racketar på marknaden som ofta har en låg balans. Det som är speciellt med detta padelracket är att den kommer med kombinationen av en hård/solid slagyta tillverkad av kolfiber samt den mjukaste kärnan från Adidas benämnd Eva Soft Performance. Denna kombination ger en väldigt speciell känsla där racketen svarar med bra respons vid hårda smashar tack vare det hårda ytskiktet men utan att kännas allt för styv mot armen. Detta är en kombination som många spelare trivs med då det är en speciell träffkänsla som är svår att hitta på andra racketmodeller. Vidare så levereras racketen med vikter applicerade i rackethalsen. Dessa vikter väger 2.5 gram var och det sitter 3 vikter på vardera sida. Dessa vikter kan enkelt plockas bort och vikten på racket blir då relativt låg (345-360) gram. Med detta sagt kan du som spelare laborera och hitta en vikt som passar just din spelstil bäst. Ovanpå racket klockan 12 samt i rackethalsen har man förstärkt racket för att göra den mer vridstyv och på så sätt mer solid vid bollträff. Ett spännande padelracket som vi på Racketspecialisten verkligen kan rekommendera! Detta padelracket leverera med en Adidas-racketpåse.
Vikt:
345-360 g
Ramprofil:
38 mm
Form:
Rund
Balans:
Medel
Fodral:
Ingår ej

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.