Hem Padel Väskor Adidas Racket Bag Multigame Black/Blue 2022

Adidas Racket Bag Multigame Black/Blue

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
899 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Multiväska från Adidas

Multigame rackväska är en sportväska med en stilren design och smart utformade fack för effektivt förvaring av din sportutrustning. Väskan har två thermofack och två centrala fack för att du ska kunna ta med dig allt du behöver för din match eller ditt träningspass. Med Multigame racketväska kan du inte bara ta hand om dina padelracket och padelutrustning på ett praktiskt sätt, utan också se bra ut samtidigt. Väskans isolerade skofack är speciellt designat för att förvara dina skor på ett bekvämt och säkert sätt. Skofacket är ventilerat och separerat från huvudfacket för att hålla skorna borta från övrig utrustning och förhindra dålig lukt. Racketväskans två thermofack skyddar dina padelracket från extrema temperaturer som kan skada dem. Dessa fack håller padelracket i rätt temperatur under transport och förvaring, vilket förlänger deras livslängd och prestanda. Väskans vattenavvisande tyg ger ett extra skydd för din padelutrustning och andra sportartiklar under alla dina resor, oavsett om det regnar eller inte. Det vattenavvisande tyget håller din utrustning torr och ren från fukt och smuts. - Plats för 10st padelracket - Vattenavvisande - Två thermofack
Mått:
56x29x24 cm
Färg:
Svart, Blå
Thermofack:
Ja
Skofack:
Ja
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Adidas Racket Bag Multigame Black/Blue
Tillfälligt slut
BG1PC3
Butikslager Solna
Adidas Racket Bag Multigame Black/Blue
Tillfälligt slut
BG1PC3

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.