Hem Squash Skor Asics Gel - Blast 7

Asics Gel - Blast 7

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Detta är den senaste 7:e generationen av Blastskor. Skon för både squash och badminton.

På Asics Gel - Blast 7 har man förstärkt meshen för att öka stabiliteten i skon utan att tumma på att den ska kunna andas bra. Snörningen är asymmetrisk och följer fotryggen i Asics så kallade ”Dynamic Wrap” för att det inte ska trycka mot foten på ett onaturligt sätt. Sulan är gjort av ett gummimaterial som ger bra grepp där de stora cirkelmönstren i sulan ger upphov till snabba vändningar och förflyttningar. Skon är heldämpad efter Asics egna Gel - dämpning. En ny detalj på Blast 7 är en assymetrisk dämpning i hälen. Du ser det från baken på skon som en svart och en vit kil. Den svarta kilen är inbuktad på mitten vilket tillåter att den flexar ihop när du belastar insidan.
Herr/Dam/Junior:
Herr

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.