Hem Padel Racket Asics S2 Speed Women Blue

Asics S2 Speed Women Blue

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Padelracket för damspelare

Detta fina racket är likt S2 Speed men är lättare och ligger inom intervallet av 350-360 gram. Därför passar detta racket utmärkt till damspelare/juniorer som vill ha en racket som är riktigt vasst. Utöver den fina designen så är detta racket ett val för den som vill ha en riktigt kraft i slagen och utmana sig själv. Rekommenderas till dig som gillar fart i spelet.
Vikt:
350-360 g
Ramprofil:
38 mm
Form:
Dropp
Balans:
Hög

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.