Hem Tennis Skor Babolat Jet Mach 1 All Court

Babolat Jet Mach 1 All Court

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning
Denna modell vänder sig till spelare som är ute efter en lätt och smidig tennissko med stor prestanda. Ovansidan består av MatrYX®SL som ger en lätt vikt och stabil komfort. Tyget har vävts samman för en ökad slittålighet och perfekt andningsförmåga. Förstärkningar har gjorts på extra utsatta områden på ovandelen för att öka slittåligheten gentemot föregående modell. Dämpningen består av Babolats patenterade Kompressor System som ger skydd mot stötar genom hälen och framfoten. Undersulan är tillverkad av Babolats hängivna samarbetspartner Michelin, experter på däcktillverkning och gummi. Gummisulans framdel är uppdelad i 9 zoner som ger snabbare förflyttningar i alla riktningar samt ett ännu bättre grepp.
Underlag:
Allcourt
Herr/Dam/Junior:
Herr

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.