Hem Tennis Skor Babolat Jet Mach 2 All Court

Använd koden PÅSK15RS och få 15% på alla skor och racketar till ordinarie pris!

Babolat Jet Mach 2 All Court

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning
Babolat senaste toppsko och ersättaren till Jet. År 2016 lanserade Babolat en av världens dåvarande lättaste tennisskor, Jet. Sedan dess har utvecklingen fortsatt och märket kan nu stolt presentera nya Jet Mach II som är ännu lättare. Hela ovandelen av skon är tillverkad i ett stycke och består av nya MatrYX® 2.0, nästa generations MatrYX som är ännu mer slittåligt och ger ännu mer support. Polyamid-fibrer vävs ihop tillsammans med Kevlar och förstärks sedan med monofilament-fibrer. Detta ger tillsammans ett otroligt slitstarkt material som levererar en perfekt support för foten, men med den stora fördelen att skon är en en av dem lättaste på marknaden. Babolat har förbättrat dämpningen i hälen med nya KPRS-X. Då rörelsemönstret i tennis ofta innebär att hälen sätts i marken allra först så har Babolat flyttat bak häldämpningen. Detta innebär att hälen får mer support i varje steg och komforten ökar. Undersulan är tillverkad av Babolats hängivna samarbetspartner Michelin, experter på däcktillverkning och gummi, och den är nu ytterligare förstärkt för bättre hållbarhet. Gummisulans framdel är uppdelad i 9 zoner som ger snabbare förflyttningar och bättre grepp i alla riktningar tack vare att så stor del som möjligt av sulan hela tiden har kontakt med marken.
Underlag:
Allcourt
Herr/Dam/Junior:
Herr

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.