Hem Padel Skor Babolat Jet Padel Blue 2018 Size 42,5

Använd koden PÅSK15RS och få 15% på alla skor och racketar till ordinarie pris!

Babolat Jet Padel Blue 2018 Size 42,5

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Officiell sko för World Padel Tour. Miguel Lampertis skoval!

Babolat är det officiella skomärket för World Padel Tour och detta är deras mest påkostade modell. Detta är en av de lättaste padelskorna på marknaden och erbjuder bra grepp på padelbanan i en hållbar padelsko med bra passform. Skons ovansida består av MatrYX® som är speciellt utvecklat för padelspelares behov. Hela överdelen är tillverkad med slitstarkt Kevlar samt Polyamide-fibrer som vävts samman. Resultatet är en superlätt sko med bra hållbarhet och förvånansvärt bra stabilitet. MatrYX® har god andningsförmåga tack vare den speciella tillverkningstekniken där materialen vävs samman. Dämpningen består av Babolats patenterade Kompressor System som ger skydd mot stötar genom hälen och framfoten. Undersulan är designad med herringbone-mönster för perfekt grepp vid padel-spel. Rekommenderas!
Herr/Dam/Junior:
Herr

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.