Hem Tennis Skor Babolat Propulse Fury Men All Court White/Fluo Aero

Använd koden PÅSK15RS och få 15% på alla skor och racketar till ordinarie pris!

Babolat Propulse Fury Men All Court White/Fluo Aero

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Uppföljare till Babolats storsäljare Propulse 5.

Den helt nya och omarbetade Propulse Fury är utvecklad för spelaren som kräver maximal support, stabilitet och hållbarhet. När du stoppar ner foten i nya Propulse kommer du att överraskas av komforten och passformen. 360o Fit-teknologi innebär att skon likt en strumpa omsluter hela foten för optimal känsla. Plösen är helt integrerad med övriga skon för att ytterligare öka fotens support. Passformen är bredare än tidigare Babolatmodeller för att passa fler olika fottyper. Hälkappan på denna modell är extra hög samt förstärkt för att ge stöd åt foten vid de snabba start- och stopp-rörelserna. Babolat tummar inte på kvalitén vad gäller hållbarheten utan har förstärkt alla de zoner som oftast slits ner först. Skons ovansida består av Cell Shield som är ett gummiliknande tyg. Dess stora fördel är den formbara finishen samt slittåliga egenskaper vilket ger ett mjukt tyg med bra andningsförmåga som tål tuffa tag. Kompressordämpningen i hälen reducerar stötar, ökar komforten och förebygger skador. Yttersulan är tillverkad tillsammans med Babolats samarbetspartner Michelin som är expert på däcktillverkning. Den nya gummiblandningen i undersulan ger längre hållbarhet och mer grep än någonsin i en Babolatsko. Gummisulans framdel är uppdelad i 9 zoner för att så mycket som av möjligt av sulan ska ha kontakt med marken under förflyttningarna. Specifikationer: - Ovandel: Syntetisk mesh, Cell Shield - Stötdämpning: Kompressor System - Yttersula: Michelin-gummi
Underlag:
Allcourt
Herr/Dam/Junior:
Herr

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.