Hem Tennis Tennisracket Babolat Pure Aero Lite Pink

Använd koden PÅSK15RS och få 15% på alla skor och racketar till ordinarie pris!

Babolat Pure Aero Lite Pink

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Pure Aero Lite i rosa design.

Detta tennisracket har exakt samma specifikationer som vanliga Pure Aero Lite, skillnaden är den snygga rosa designen. Efterföljaren till den lättare varianten av Rafael Nadals tennisracket Aeropro Lite. Pure Aero Lite väger 270 gram vilket betyder att den är 30 gram lättare än Nadals racket Pure Aero. Detta gör att racket passar för juniorer, damspelare samt motionärer som trivs med ett lite lättare racket. Jämfört med tidigare Aeropro Lite bidrar Pure Aero Lite till mer spinn samt mer fart i en mycket stilfull design. Babolat har utvecklat den nya teknologin kallad FSI-Spin. Med samma antal senor som Aeropro Drive Lite (16x19) men med ett glesare strängningsmönster genererar nya Pure Aero Lite mer spinn på bollen samt rejält med fart. Babolat har även valt att göra hålen för senorna på rackets topp och botten större vilket ger strängarna mer utrymme för rörelse och därmed ännu mer spinneffekt. Pure Aero Lite är mer aerodynamisk än sin föregångare tack vare den nya slimmade designen där ramskyddet är nedsänkt i ramen vilket bidrar till mindre luftmotstånd. Det uppskattade dämpningssystemet Cortex som filtrerar bort vibrationer i racket har i nya Pure Aero Lite placerats på insidan av handtaget. Även detta av den enkla anledningen att man vill reducera luftmotståndet så mycket som möjligt för en snabbare sving. Racketen levereras strängad med Babolat SpiralTek.
Längd:
685 mm
Flexibilitet:
72 RA
Balans:
330 mm
Vikt:
270 g
Träffyta:
100 in²
Strängningsmönster:
16x19
Strängad:
Ja, Babolat SpiralTek
Racketfodral:
Ingår ej

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.