Hem Tennis Tennisracket Babolat Pure Drive 2018-2020

Babolat Pure Drive 2018-2020

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Återlansering av föregående generation Pure Drive.

Pure Drive-serien är Babolats mest sålda och populära modell sedan företaget startade sin rackettillverkning år 1994 och har alltid vart en storsäljare hos oss på racketspecialisten.se samt värden över. I denna uppdaterade version behåller Pure Drive, som alltid, samma vikt och balans som sin föregångare. Den största uppdateringen är istället det förändrade strängningsmönstret som optimerats med FSI Power Technology. Ett bredare avstånd mellan strängarna samt diamantformade hål för strängarna ger en utökad sweetspot med tillgång till mer fart och spin. De längsgående senorna är något längre än tidigare för att ytterligare ge en större sweetspot och minimera felträffarna. År 2006 introducerade Babolat Cortex, ett dämpningssystem placerat ovanför handtaget på racket. Tillsammans med specialistföretaget SMAC, experter inom produktion av material med vibrationsdämpande effekt bl.a. för rymdindustrin, har Babolat nu utvecklat nya Pure Cortex Feel. I halsen på racket är viskoelastiskt gummi invävt i grafiten som aktivt dämpar vibrationerna i racket och istället levererar en mjuk och behaglig känsla vid bollträff. Som tidigare vänder sig denna racketmodell till både nybörjare, motionärer och tävlingsspelare som framför allt är ute efter mycket fart och spinn i ett förlåtande toppracket. Då vi på Racketspecialisten provspelade detta tennisracket så upplevde vi mer fart och spinn i denna modell jämfört med 2016 års version. Perfekt för den offensiva baslinjespelaren! Racketen levereras osträngad men kan även levereras strängad med Babolat SpiralTek, testvinnaren Solinco Tour Bite Soft eller Nadals val av sena RPM Blast.
Längd:
686 mm
Flexibilitet:
72 RA
Balans:
320 mm
Vikt:
300 g
Ramprofil:
23/26/23 mm
Träffyta:
100 in²
Strängningsmönster:
16x19
Strängad:
Tillval, osträngad i grundutförande
Racketfodral:
Ingår ej

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.