Hem Tennis Tennisracket Babolat Pure Drive Flag France

Babolat Pure Drive Flag France

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
2 395 kr
Välj greppstorlek
Välj strängning
Fodral
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Med de franska färgerna för att hylla Babolats hemland, Frankrike.

En specialutgåva av Pure Drive med de franska färgerna för att hylla Babolats hemland, Frankrike. Pure Drive är världens mest sålda tävlingsmodell och ett av det mest mångsidiga racket som någonsin tillverkats med sin unika kombination av fart, kontroll och spinn. Oavsett om du är tävlingspelare eller motionär ger Pure Drive en enastående spelbarhet samt den enklaste vägen till fart på bollen. I denna uppdaterade version behåller Pure Drive, som alltid, samma vikt och balans som sin föregångare. Den största uppdateringen är istället det förändrade strängningsmönstret som optimerats med FSI Power Technology. Ett bredare avstånd mellan strängarna samt diamantformade hål för strängarna ger en utökad sweetspot med tillgång till mer fart och känsla. De längsgående senorna är något längre än tidigare för att ytterligare ge en större sweetspot och minimera felträffarna. År 2006 introducerade Babolat Cortex, ett dämpningssystem placerat ovanför handtaget på racket. Tillsammans med specialistföretaget SMAC, experter inom produktion av material med vibrationsdämpande effekt bl.a. för rymdindustrin, har Babolat nu utvecklat nya Pure Cortex Feel. I halsen på racket är viskoelastiskt gummi invävt i grafiten som aktivt dämpar vibrationerna i racket och istället levererar en perfekt känsla vid bollträff. Med Pure Drive får du ett racket som ger både fart, kontroll och spinn, allt förpackat i en design som är framtagen för att verkligen synas ute på banan.
Längd:
685 mm
Balans:
320 mm
Vikt:
300 g
Träffyta:
100 in²
Strängningsmönster:
16x19
Strängad:
Tillval, osträngad i grundutförande
Racketfodral:
Ingår ej
Webblager
2 (4 1/4)
Tillfälligt slut
175377-2-4-1-4
3 (4 3/8)
Tillfälligt slut
175377-3-4-3-8
Butikslager Solna
2 (4 1/4)
Tillfälligt slut
175377-2-4-1-4
3 (4 3/8)
Tillfälligt slut
175377-3-4-3-8

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2023 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.