Hem Tennis Väskor Babolat Pure Drive RH x12

Babolat Pure Drive RH x12

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Har du mycket utrustning till träning och match?

I så fall är Babolat Pure Drive RH x12 en helt ny racketväska från Babolat med stiligt utseende och smart design som passar perfekt för dig. 3 stora fack ger plats för hela tennisutrustningen och 3 mindre fack håller ordning och reda i väskan. Tennisracketarna placeras i de två stora sidofacken med insidor av thermo-material som skyddar och motverkar att strängarna tappar i tryck. Väskan är även utrustad med ett separat fack för skor vilket gör att övrig utrustning ej behöver smutsas ner. Vidare så har racketväskan dubbla bärselar med justerbar längd och mjukt överdrag. På väskan finns plats för egen namnbricka som designas online på mybabolatbag.com
Mått:
75x33x46 cm
Volym:
70 liter

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.