Hem Padel Racket Babolat Veron Technical 2021

Babolat Veron Technical 2021

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Nytt padelracket från Babolat - för den offensiva spelaren!

Ett lite mjukare och mer lättspelat alternativ till Viper Technical. Det offensiva spelet, kallat den nya generationens padel, fortsätter att växa. Spelet kräver fart och därmed även rack som genererar fart. Viktigt är att varje spelare hittar ett racket anpassad efter deras nivå och spelstil. Babolats presenterar nya Veron, en serie racketar som designats för att göra fart tillgänglig för fler spelare. Med den nya innovativa Carbon Flex Technology utnyttjar Babolat fördelarna med två material för att hitta en perfekt kombination. Veron Technical är valet för den offensiva spelaren som använder sig av främst smash och tunga overhead-slag i sitt spel. Tack vare att träffytan består av både karbon och glasfiber ökar sweetspot och spelaren får enklare tillgång till fart från racket. Racket är fullproppat med dom senaste teknologierna: CarbonFlex En innovativ träffyta där karbon och glasfiber har vävts samman för att kombinera fördelarna med de två materialen: karbon som bidrar med explosiv fart samt glasfiber som ger en mer lättillgänglig fart. Carbon Flex Technology ger den perfekta blandningen för att skapa ett mer mjuk och flexibelt rack som ger en dynamisk fart. 3D+ Träffytan på racket har ett räfflat mönster. Med 3D Spin får spelaren mer grepp på bollen och en utökad spinn. VibraSorb Med nya Vibrasorb System får varje slag en utökad komfort. Detta vibrationsdämpande system är integrerat i racket hals ovanför handtaget och reducerar vibrationerna som uppstår i varje slag. Resultatet är en utökad komfort och en minskad risk för skador såsom tennisarmbåge. HPS Likt tidigare modeller från Babolat är Veron Technical designad med HPS-Technology. Hole Pattern-System ger mer fart och kontroll tack vare att de borrade hålen i racket är anpassade efter rackets form och sweetspot. Detta ger mer effekt i slagen för mer fart och mer grepp på bollen för utökad spinn.
Vikt:
365 g
Ramprofil:
38 mm
Form:
Diamant
Balans:
Hög
Fodral:
Ingår ej

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.