Hem Padel Racket Babolat Viper Technical

Babolat Viper Technical

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Ersättare till Viper Carbon, fullproppad med nya teknologier!

Denna modell är framtagen för spelaren med en aggressiv offensiv och kraftfulla slag där smash är det ultimate vapnet. Viper Technical levererar med sin design en otroligt explosiv fart som låter spelaren dominera banan med tunga overhead-slag. Viper Technicals kärna är uppbyggd av Babolats X-EVA Technology. Tre olika lager av EVA ger tillsammans en perfekt effekt. De två styva yttre lagren ger extra fart vid hårda slag medan ett mjukare inre lager ger ökad felmarginal och komfort på lösare slag. 100% karbon-träffyta bestående av 12K Carbon, perfekt anpassad för rackets form för att leverera explosivitet och en överraskande kontrollerad touch. Den räfflade ytan kombinerat med en sandpapper-yta, 3D Spin+, ger maximalt grepp och spinn på bollen så att spelaren kan sätta ytterligare press på motståndaren. Med nya Vibrasorb System får varje slag en utökad komfort. Detta vibrationsdämpande system är integrerat i racket hals ovanför handtaget och reducerar vibrationerna som uppstår i varje slag. Resultatet är en utökad komfort och en minskad risk för skador såsom tennisarmbåge. Detta tycker vi på Racketspecialisten är mycket viktigt då racketen upplevs relativt styv i övrigt. Likt tidigare modeller från Babolat är Viper Technical designad med HPS-Technology. Hole Pattern-System ger mer fart och kontroll tack vare att de borrade hålen i racket är anpassade efter rackets form och sweetspot. Detta ger mer effekt i slagen för mer fart och mer grepp på bollen för utökad spinn.
Vikt:
365 g
Ramprofil:
38 mm
Form:
Diamant
Balans:
Hög
Fodral:
Ingår ej

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.