Hem Bordtennis Stommar Banda by Stiga Allround

Använd koden PÅSK15RS och få 15% på alla skor och racketar till ordinarie pris!

Banda by Stiga Allround

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning
BANDA is back! Vi är väldigt stolta över att kunna presentera det klassiska bordtennismärket Banda i vårt sortiment, nu under namnet Banda by STIGA. Banda by STIGA Allround är en lätt 5-plystomme med en fantastisk känsla och kontroll som passar perfekt för dig som vill gå från färdiglimmat 5-stjärnigt till att börja limma själv. Tack vare de mjuka och lätta träfanéren känner du varje bollträff och kan kontrollerat lägga tillbaka bollen på bordet. Stiga har tagit fram och designat stommen tillsammans med BANDAs ursprungliga utvecklingsteam och tillverkat den i Kina tillsammans med det kinesiska landslaget. -En hyllning till det klassiska bordtennismärket BANDA. -Lätt 5-plystomme med fantastisk känsla och kontroll. -En perfekt stomme att starta pingiskarriären med. -Utvecklad och designad tillsammans med BANDAs ursprungliga utvecklingsteam. -Tillverkad i Kina i samarbete med det kinesiska landslaget. Fattning: Master - Konkavt smalt. Classic - Rakt.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.