Hem Padel Racket Black Crown Piton 7.0

Använd koden PÅSK15RS och få 15% på alla skor och racketar till ordinarie pris!

Black Crown Piton 7.0

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Nyhet från Black Crown

Ett lättspelat topprack från Black Crown. Detta padelracket har det påkostade materialet Carbon 12K. Det innebär att ytskikten består av ett kolfiber med 12000 kolfibertrådar per cm². Ju fler trådar desto snabbare och mer responsivt kolfiber som fångar upp och rekylerar bollen. 12K finner man endast på de mest påkostade padelracketarna på marknaden.Dessutom är ramen uppbyddd med dubbelt lager av kolfiber, vilket ger ökad styrka och hållbarhet. På rackets yta ger det räfflade mönstret extra grepp på bollen och levererar mer spinn i träffen. Ytan består av 3 lager glasfiber plus ett lager av Carbon 12K.
Vikt:
355-370 g
Ramprofil:
38 mm
Form:
Rund
Balans:
Medel
Fodral:
Helfodral ingår

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.