Hem Padel Skor Bullpadel Catapult SPO Limited Edition 2023

Bullpadel Catapult SPO Limited Edition 2023

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Limiterad upplaga av Bullpadels nya toppsko för padel.

Bullpadel har i ett unikt samarbete tagit fram denna toppresterande padelsko tillsammans med den välkända skotillverkaren VIBRAM. Just denna limiterade utgåva kommer att användas utav flertalet världsstjärnor under Swedish Padel Open i Malmö i november 2022. Vibrams speciella yttersula i teknologin X-ABRADE ger spelaren otroliga tekniska egenskaper. Förutom sin otroligt starka hållbarhet som den är känd för får spelaren även mycket bra grepp på padelbanan. Detta otroligt grepp möjliggörs med hybridsulan där den ena sidan har som nobbar och den andra har mer som ett grövre mönster så att spelaren kan göra snabba förflyttningar åt alla håll. Lateral Movement är en ny teknologi som finns i den bakre delen av skon, en springa som delar upp sulan i två delar. Detta medför att den dämpande sulan expanderar vid fotnedsättning och ger en bättre stabilitet och komfort. Med ett välutvecklat dämpningssystem får spelaren mycket energiåtervinning så att man kan nå alla bollar, samt att spelaren får en komfortabel känsla på banan. För att ge spelaren maximal komfort har Bullpadel utrustat skon mer en innersula från Ortholite som absorberar svett och ökar komforten. För ökad stabilitet har Bullpadel använt sig utav teknologin Heel support samt även utvecklat en mer uppbyggd del på skons yttersida som ökar stabiliteten vid sidoförflyttningar. För extra slitstyrka och hållbarhet har Bullpadel utvecklat denna sko med ett förstärkt tåparti i starkt gummi, som även underlättar för spelaren vid snabba sidoförflyttningar.
Herr/Dam/Junior:
Herr
Färg:
Svart

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.