Hem Padel Racket Bullpadel Flow Woman 21

Bullpadel Flow Woman 21

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning
En fördel med Bullpadl Flow Woman 21 är att detta racket väger ca 20-30 g mindre än övriga racketar inom Pro line-serien. Det gör att racket passar för spelare som av olika skäl söker ett lättare racket utan att ge avkall på övriga spelegenskaper. Ett lättare racket är också att rekommendera till den som har problem med armbågen eller som har tendens till ”padelarmbåge”. Flow är ett hybridformat racket som ger pelaren en bra balans mellan fart och kontroll. Den yttre kärnan består av det nya materialet Fibrix, som är en blandning av kolfiber och glasfiber. Skumgummikärnan Adaptia som är av typen Multieva, vilket är en blandning av material med olika densitet. Det yttre lagret har en högre densitet som verkar vid snabba bollar och ger dem högre kraft, medan det inre lagret med en lägre densitet verkar vid långsammare bollar och förbättrar kontrollen. Precis som samtliga Bullpadel's Pro Line-racketar är Flow modellen utrustat med vibrationsdämpningssystemet Vibradrive, ett silikonmaterial som ligger längs hela handtaget och dämpar vibrationer. Handledsremmen är tillverkad av ett bredare och skönare material i stället för det traditionella snöret. En transparent ramskyddstejp medföljer som sätts på för att skydda racketets kanter mot slag och stötar. Racketytan är av relieftyp för att ge extra ”grepp” vid slicade slag. Det går också att sätta på det innovativa ergonomiska greppet HESACORE som minskar vibrationerna som ev kan ge upphov till "padelarmbåge". Rekommenderat pris från Bullpadel är 2795 kr.
Vikt:
345-360 g
Ramprofil:
38 mm
Form:
Hybrid
Balans:
Medel
Fodral:
Helfodral ingår

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.