Hem Padel Racket Bullpadel Vertex 02 2019

Använd koden PÅSK15RS och få 15% på alla skor och racketar till ordinarie pris!

Bullpadel Vertex 02 2019

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning
Bullpadel Vertex 02 2019 är ett diamantformat racket vilket ställer lite högre kvar på spelaren. Diamantformade racketar har mindre sweetspot och blir således mer svårspelade men erbjuder bättre fart/kontroll då spelaren får en bra träff. Vi på Racketspecialisten gillar att ytan på Vertex 02 har en speciell struktur som mest kan liknas vid sandpapper, detta ger spelaren lite mer spinn och effekt i bollträffen. Bullpadel Vertex 02 2019 är tillverkat i kolfibermaterialet XT Carbon 12K. Det innebär att ytskikten består av ett kolfiber med 12000 kolfibertrådar per cm², att jämföra med förra årets model som hade 3K. Ju fler trådar desto snabbare och mer responsivt kolfiber som fångar upp och rekylerar bollen. Nytt på årets Bullpadel Vertex 02 2019 är att modellen kommer med ett färdigmonterat Hesacore-grepp som är ett nytt ergonomiskt grepp för padelrack. Greppets rutmönster ska ge en bättre kontakt mellan handen och greppet samt minska vibrationerna i bollträffen. Detta ska ge spelaren en känsligare och skonsammare spelupplevelse som enligt tillverkaren motverkar skador som så kallad tennisarmbåge. Årets modell har även två stycken system som gör att man kan ändra racketens vikt och balans, dessa vikter säljs separat. PROTECTOR CUSTOM WEIGHT 3x3 gram. Detta är 3st metallplattor à 3 gram som kan sättas på olika utvalda platser på Bullpadels Pro Line modeller för 2019. Plattorna finns i två färger, silver och svart (säljes separat). GRIP CUSTOM WEIGHT 5/10 g. Denna innovation som också är framtaget för Pro Line modellerna 2019 gör att bottenpluggen på racket kan bytas ut mot en dito som väger 5 eller 10 gram mer, detta gör att rackets vikt och balans kan anpassas efter en spelares individuella tycke och smak (säljes separat). Precis som samtliga Bullpadels Pro Line-racketar är Vertex 2 utrustat med vibrationsdämpningssystemet Vibradrive som består av ett silikonmaterial som finns längs hela handtaget. Handledsremmen är tillverkat av ett bredare och skönare material i stället för det traditionella snöret. Levereras med heltäckande termofodral.
Vikt:
365-380 g
Ramprofil:
38 mm
Form:
Diamant
Balans:
Hög
Fodral:
Helfodral ingår

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.