Hem Padel Väskor Bullpadel Vertex 03 Backpack Black/Red 2022

Just nu 15% rabatt på ordinarie priser! Använd kod JUL15 i kassan.

Bullpadel Vertex 03 Backpack Black/Red 2022

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Ryggsäck för padel från Bullpadel.

Vertex 03 Backpack är en riktigt stilren ryggsäck från Bullpadel med plats för all padelutrustning du behöver ha med dig till padelbanan. Ett separat thermoskyddat fack med plats för två racketar skyddar dina rack från temperaturförändringar och bevarar dem i toppskick. Med ett ventilerat och separat fack för skor och kläder kan du behålla resten av din utrustning fräscha. Dessutom finns det en speciellt vadderad ficka med plats för en laptop för att hålla den skyddad under transport. På vardera sida av ryggsäcken finns plats för padelbollrör alternativt en vattenflaska. Ryggen av ryggsäcken är, som även axelremmarna, vadderad med skum för bättre ventilation och komfort på ryggen.
Mått:
32x50x22 cm
Färg:
Svart, Röd
Thermofack:
Ja
Skofack:
Ja
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2023 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.