Hem Padel Racket Bullpadel Vertex Tour 3 2020

Bullpadel Vertex Tour 3

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning
Bullpadel Vertex Tour 3 är en uppföljare till Vertex Avant. Detta är en något mer lättspelad och förlåtande version av Bullpadel´s toppracket Vertex 03 2021. Vertex Tour 3 passar duktiga spelare och motionärer som söker mycket fart och en del kontroll i sitt racket. Racketens diamantform och höga balans gör att spelaren får en grym fart i bollträffen. Vidare är kärnan av högsta kvalité (Black EVA) och ytskiktet består av Glaphite, vilket är en blandning av kolfiber och glasfiber, detta ger en lite mjukare bollträff och lite mer kontroll. För dig som vill ha en diamantformad kvalitetsracket som ändå är lättmanövrerad och ger dig kontroll i bollen när du behöver det. Det spanska märket Bullpadel har under många år tillverkat Padelracketar som används av motionärer och några utav världens bästa spelare.
Vikt:
365-380 g
Ramprofil:
38 mm
Form:
Diamant
Balans:
Hög

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.