Hem Badminton Badmintonracket Carlton IsoEXTREME 7000

Använd koden PÅSK15RS och få 15% på alla skor och racketar till ordinarie pris!

Carlton IsoEXTREME 7000

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Sista chansen innan prishöjningen.

Här finner du ett toppracket från Carlton med massor av modern teknik och egenskaper som du ofta finner i betydligt dyrare modeller. Badmintonracketen är styv men upplevs mer som en blandning av medium och styvt vilket gör att även relativt duktiga motionärer kommer hitta en uppskattad partner i detta badmintonracket. Vidare tycker vi på racketspecialisten att designen är mycket lyckad vilken inte är ett minus. Badmintonracketen levereras strängad med den fina Carltonsenan X-Celerate X67 samt med heltäckande fodral. Teknologier i detta racket: - Xtreme Tension Frame: Dessa ramar är av finaste material vilket gör att de klarar 11 % hårdare strängning än normalt. - Razor End Cap - ergonomisk nedre del av handtaget för perfekt passform som ger optimal kontroll och skarpare handhavande. - Aeroflex: Konkava kanaler i ”konan” - delen som sitter mellan handtaget och skaftet. Detta ger en bättre aerodynamik, bättre stabilitet samt respons. -Vectran : Skaftet i dessa racketar innehåller mycket elastiska Vectranfiber tagna från växtriket som är fem gånger starkare än stål. Dessa är vävda med grafiten och ger ett otroligt resultat vad gäller fart när man svingar racketen enligt oss på racketspecialisten.se. - Pro V12 Groomets: Groomets klockan 3 och 9 på denna racket är något mjukare för att förbättra möjligheten för senorna att röra sig och därmed maximera farten vid slagtillfället.
Flexibilitet:
Stiff
Balans:
Head heavy
Vikt:
87 g

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.