Hem Badminton Badmintonracket Carlton Kinesis Ultra

Carlton Kinesis Ultra

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning
Kinesis Ultra är en av Carltons toppracketar för säsongen och valet för dig med de högsta kraven. Badmintonracketen är fullproppad med den senaste teknologin och passar tävlingsspelare med snabb sving. Skillnaden mot syskonet Kinesis Rapid är att denna är ännu styvare men något lättare. Racketen levereras strängad samt med fodral. Några av teknologierna i detta toppracket: - Vortex Geometry: Rackethuvudet har en en 90 graders twist klockan 2,5,7 och 10 som ger en mycket aerodynamisk ram som ökar farten genom luften samt förbättrar manövrerbarheten. Resultatet blir att racketen är 8 % snabbare genom luften än en konventionell ram vilket ger en snabbare sving och maximal fart vid träffögonblicket. - Aeroflex: Konkava kanaler i ”konan” - delen som sitter mellan handtaget och skaftet. Detta ger en bättre aerodynamik, bättre stabilitet samt respons. Ultra-Thin Tapered Shaft: Man har vävt kolfibern i ramen på ett avancerat sätt för att kunna tillverka de tunnaste skaften. Detta ger fin aerodynamik och maximal power. - Micro Grommet System: En ny typ av små avsmalnande grommets som sitter i en skåra i ramen för att minska luftmotståndet. Då de är avsmalnande ner på senorna ger det en tightare känsla och mer kontroll och spelkänsla. - Razor End Cap - ergonomisk nedre del av handtaget för perfekt passform som ger optimal kontroll och skarpare handhavande. - Xtreme Tension Frame: Dessa ramar är av finaste material vilket gör att de klarar 11 % hårdare strängning än normalt. - Optimetric Head Shape: Optiometric är huvudformen som gör att du får en större sweetspot (samma som isometric, långsenan blir längre dvs bredare strängbädd) samt att ramen har en aerodynamisk form/konstruktion vilket gör att du får upp svinghastigheten ytterligare.
Flexibilitet:
Very stiff
Balans:
Even
Vikt:
85 g

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.