Hem Padel Racket Drop Shot Osaka 1.0

Drop Shot Osaka 1.0

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning
Drop Shot fortsätter att imponera med kvalitet och balans i sina modeller! Detta droppformade padelracket kommer med generösa möjligheter till kraft i smashen, samtidigt som den styva ytan erbjuder god kontroll då man söker vinklar. Ytan på detta padelracket är uppbyggt av TeXtreme + CUBICARBON, detta innebär att varje kolfibertråd är uppbyggd av 24 000 finare och plattare trådar. Detta omsätts i praktiken till en otrolig träffkänsla med kontroll som resultat. Detta reaktiva kolfiber ger också den hårt slående spelaren goda möjligheter till fart och kraft då det behövs. Drop Shot Osaka 1.0 har en kärna vid namn EVA PRO, är en mjuk kärna som absorberar vibrationer effektivt och ger dig en mycket förlåtande känsla. 3D FACE är det rombformade mönstret på ytan som erbjuder extra effekt vid bollträffar som kräver detta för maximal spinn. Med top of the line teknologierna CORK CUSHION GRIP och SILICONE GRIP CHANNEL så lämpar sig detta padelracket även för spelare som har känningar i armbågen mm. POWER BEAM HEART stabiliserar racket vid bollträffar och erbjuder således extra kontrollkänsla. Detta padelracket är till för dig som vill utveckla ditt offensiva spel utan att kompromissa med kontrollen i det defensiva spelet! Rekommenderas starkt!
Vikt:
360-380 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Allround
Form:
Dropp
Balans:
Låg
Fodral:
Helfodral ingår
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Struktur
Kärna:
Mjuk
Material träffyta:
24K kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Hård
Senior/Junior:
Senior

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.