Hem Squash Squashracket Dunlop Apex Synergy 2.0

Dunlop Apex Synergy 2.0

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Populär racket för dig på motionsnivå med krav på kvalité och en lättmanöverad squashracket.

Apex Synergy är en lätt och lättmanövrerad squashracket som passar både motionärer på herr, dam och juniorsidan. Föregångaren Apex Tour med i stort sett samma specifikation användes av bl.a. Romain Tenant som tidigare vunnit bl.a. Squash-SM så detta racket kan även passa lite mer avancerade spelare. Denna uppdaterade modell har AeroSkin-teknologin som minimerar turbulens i luften och gör det möjligt att minska motståndet med upp till 36%. Detta ger spelaren möjliget till en snabbare svinghastighet och därmed ökad fart. Racketen har också Dunlops Power Ridge-teknik vilket är en förstärkning i rackethalsen som ger en ökad styvhet och stabilitet i rackethuvudet. Detta medför mycket fin fart och kontroll vilket tillsammans med den låga vikter ger en riktigt allsidig squashracket. Det är också anledningen till att så många spelare på olika nivåer hittar en fin partner i denna racket. Racketen levereras strängad samt med fodral.
Vikt:
120 g
Balans:
Head light
Träffyta:
525 cm²
Strängningsmönster:
16x19

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.