Hem Squash Squashracket Dunlop Blackstorm Carbon 3.0

Dunlop Blackstorm Carbon 3.0

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning
Nu har denna storsäljande squashracket kommit med uppdaterad design och är ett bra val för motionärer på alla nivåer som vill ha en riktigt bra kontrollracket med många av Dunlops teknologier. Vidare erbjuder racketen också mycket fin fart då den, till skillnad från de flesta andra Dunlopmodeller, är topptung. Helt enkelt en riktigt bra motionsracket med stor sweetspot som spelkänsla, kontroll och fart i ett. Dess något hybridformade rackethuvud borgar för en fin kombination av kontroll och som nämnts ovan, fin access till fart. Vi levererar denna squashracket färdigsträngad samt med heltäckande fodral.
Vikt:
140 g
Balans:
Head heavy
Träffyta:
510 cm²
Strängningsmönster:
16x19
Racketfodral:
Helfodral ingår
Strängad:
Ja

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.