Hem Squash Squashracket Dunlop Hyperfibre+ Evolution Pro

Dunlop Hyperfibre+ Evolution Pro

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Nick Matthews nya racketval

Nya modellen av Evolution 120, toppspelaren Nick Matthews nya racketval. Squashracketen är fullproppad med Dunlops senaste teknologier och då med bl.a. Hyperfibre+ som finns klockan 10 och 2 i rackethuvudet. Detta ger en lite styvare ram och därigenom mer kraft i dina slag, ökad stabilitet i racketen för mer kontroll samt även bättre hållbarhet på dessa lite mer utsatta platser på rackethuvudet. Denna squashracket är fortsatt en mycket fin hybrid av kontroll, spelkänsla och fart. Skillnaden mot vanliga Hyperfibre+ Evolution är, förutom 10 gram, att denna modell är extra head light i balansen vilket gör den än mer lättmanövrerad. Ramen i denna squashracket är en s.k. hybrid mellan ett droppformat huvud som t.ex. Force Revelation har och ett ”stängt” som övriga toppmodeller från Dunlop. Racketen ger därför en rå fart samtidigt som den erbjuder manövrerbarhet, spelkänsla och kontroll. Detta är en av marknadens absolut mest kompletta ramar och Evolutionserien används av toppspelare som Nick Matthew och Greg Gaulttier. Racketen är förlåtande för att vara en toppracket och är därför även otroligt populär bland motionärer som har de högsta kraven på sin utrustning. Vridstyvheten gör racketen stabil och ger spelare på en högre nivå finner den perfekta kombinationen av en lätt racket med kontroll som behåller farten i slagen. Rekommenderas av oss på racketspecialisten.se. Denna modell har dessutom en riktigt lyckad design vilket inte är ett minus. Racketen levereras strängad samt med heltäckande fodral.
Vikt:
120 g
Balans:
Extra head light
Träffyta:
490 cm²
Strängningsmönster:
14x18
Racketfodral:
Helfodral ingår
Strängad:
Ja

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.