Hem Squash Squashracket Dunlop Hyperfibre+ Revelation Pro Lite

Använd koden PÅSK15RS och få 15% på alla skor och racketar till ordinarie pris!

Dunlop Hyperfibre+ Revelation Pro Lite

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Lättare variant av Ali Faraqs squashracket.

Här finner du en riktigt läcker squashracket för dig med höga krav. Lite lättare och med en huvudlätt balans är den ett lite mer lättspelat alternativ till syskonet Revelation Pro. Squashracketen är fullproppad med Dunlops senaste teknologier och då med bl.a. Hyperfibre+ som finns klockan 10 och 2 i rackethuvudet. Detta ger en lite styvare ram och därigenom mer kraft i dina slag, ökad stabilitet i racketen för mer kontroll samt även bättre hållbarhet på dessa lite mer utsatta platser på rackethuvudet. Här finner dock även motionärer en riktigt bra partner över hela banan med en relativt stor sweerspot och som sagt, rejält med access till fart. Racketen levereras strängad och klar samt med fodral.
Vikt:
125 g
Balans:
Head light
Träffyta:
490 cm²
Strängningsmönster:
14x19
Racketfodral:
Helfodral ingår
Strängad:
Ja

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.