Hem Squash Squashracket Dunlop Precision Elite 2017-2018

Använd koden PÅSK15RS och få 15% på alla skor och racketar till ordinarie pris!

Dunlop Precision Elite 2017-2018

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning
Dunlop Elite har nu fått en helt nyutvecklad ram och vänder sig fortsatt till avancerade spelare med de högsta kraven som söker en huvudlätt men samtidigt kraftfull racket. Här erbjuds lite mer access till fart än i föregångaren men med bibehållen kontroll. Racketen har en aerodynamisk ram samt vidgad hals och ett långt handtag för maximal känsla och kontroll. Vidare ger det täta strängningsmönstret fin kontroll och ett stort rackethuvud fin fart. Racketen levereras strängad samt med fodral. Några av teknologierna i detta racket: BioFibre - starkare än stål och lättare än kolfiber. Dunlop har använt växtrikets vävnadsstruktur för att reducera vibrationer. För att inte gå in för mycket på detaljerna så kan vi bara konstatera att BioFibre har bevisats reducera 18 % av vibrationerna vilket ger spelaren en mjukare träff och därmed bättre känsla och kontroll. AeroSkin CX - Dunlops racketar med Aeroskinteknologi har en speciell ytbeläggning och form på ramen som Dunlop fått fram genom att analysera bl.a. hajars rörelser och sen utveckla en beläggning/ramprofil i en vindtunnel för att få fram minsta möjliga luftmotstånd. AeroSkin minimerar turbulens i luften och gör det möjligt att minska motståndet med upp till 36%. Detta ger spelaren möjliget till en snabbare svinghastighet och därmed ökad fart. MoS2 - detta är en ny typ av ”bumpers” som genom en ny plastsammansättning ger 27% mindre friktion i senbädden. Detta borgar för mer fart. Vidare har dessa bumpers eller ramband som de också kallas en 40 % längre livslängd.
Vikt:
135 g
Balans:
Head light
Träffyta:
500 cm²
Strängningsmönster:
14x18
Racketfodral:
Helfodral ingår
Strängad:
Ja

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.