Hem Squash Squashracket Harrow Spark 2020

Harrow Spark

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning
Harrow har här tagit sin bäst säljande racket, Vapor, och tillsammans med legenden Jonathan Power tagit fram en ändå lättare version. Spark, som den heter, är resultatet och bland det häftigaste på marknaden idag. Spelkänslan och farten denna racket erbjuder bör upplevas. Som Harrow själva uttrycker det: ”Det här är mallen för hur framtidens racketar kommer konstrueras. Det känns knappt som du håller en racket i handen men ditt spel utvecklas till något du alltid önskat det skall vara.” Nåja säger vi på Racketspecialisten, vi ska inte få hybris. Men sanningen är att det är en riktigt riktigt fin racket. Värt att nämna är att Harrow, till skillnad från övriga varumärken, anger sin vikt på racketar inklusive grepp, senor osv. Harrow är ett stort märke ute i världen både bland kräsna motionärer och toppspelare på både herr- och damtouren. Bl.a spelar världsmästaren Karim Abdel Gawad med Harrow. Vi levererar denna racket strängad.
Vikt:
135 g
Balans:
Even
Strängningsmönster:
14x19
Racketfodral:
Ingår ej
Strängad:
Ja

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.