Hem Squash Squashracket Harrow Vapor Navy 2020

Harrow Vapor Navy 2020

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Harrows mest sålda racket i ny läcker design.

Senaste modellen av vår och Harrows mest sålda racket, Vapor. Denna squashracket erbjuder en optimal kombination av fart och kontroll. Passar såväl motionären som tourspelaren. Harrow är ett stort märke ute i världen både bland kräsna motionärer och toppspelare på både herr- och damtouren. Bl.a spelar tidigare världsmästaren Karim Abdel Gawad med Harrow. Harrow Vapor är Harrows mest sålda squashracket och också valet bland de flesta proffsen som spelar med Harrow. Vapor är en av de lättaste tävlingsracketarna på marknaden. Utan senor, grepplinda, bumper och färg så väger den endast 106 gram! Färdig racket med alla tillbehör väger 140 gram. Övriga racketmärkens angivna vikt skall jämföras med Harrows vikt utan senor osv... Trots sin ringa vikt får du här en enormt fin spelkänsla, stabilitet och kontroll. Bör upplevas! Värt att nämna är att Harrow, till skillnad från övriga varumärken, anger sin vikt på racketar inklusive grepp, senor osv vilket gör att de är bland de lättaste toppracketarna på marknaden.
Vikt:
140 g
Balans:
Even
Strängningsmönster:
14x19

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.