Hem Padel Racket Head Delta Elite Graphene 360+

Head Delta Elite Graphene 360+

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning
Delta Elite Graphene 360+ är en lite snällare variant av Delta Hybrid Graphene 360+. Denna modell är mjukare och lättare vilket resulterar i ett snällare, mer lätthanterat racket. Spelaren får mycket fart och bra kontroll i bollträffen. Detta padelracket är ett lättspelat toppracket som passar de flesta spelarna som vill ha toppkvalitet i sitt racket. Delta Elite Graphene 360+ har en extra stor sweetspot, detta tack vare racketens form, teknologi och Graphene 360+ materialet. Racketen ger spelaren en bra mix av mycket fart och kontroll. Skillnaden mot föregångaren Head Graphene Touch Delta Elite förutom den nya stiliga färgsättningen, är att man nu applicerat det nya, uppdaterade materialet Graphene 360+. Detta nya material förbättrar racketens förmåga att reducera vibrationer vid bollträff för en mer förlåtande och skönare träffkänsla. Graphene 360+ gör även att racketen erbjuder bättre kontroll jämfört med den tidigare versionen. Graphene är ett material som Head valt att applicera i samtliga nya toppracketar. Två forskare delade 2010 på nobelpriset i fysik när de kom på detta tvådimensionella material. Skillnaden mot vanlig grafit är att graphene utgörs av tunna skivor som endast är en atom tjock vilket ger den unika egenskaper. För alla oss som inte är fysiker så kan vi kort konstatera att detta otroligt starka material gör att man kan fördela materialet och därmed vikten annorlunda på racketen utan att påverka t ex balanspunkt. Man kan därmed laborera med viktfördelningar för att få mer fart ur racketen samtidigt som man bibehåller kontroll och spelkänsla.
Vikt:
365-370 g
Ramprofil:
38 mm
Form:
Diamant
Balans:
Hög

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.