Hem Tennis Tennisracket Head Graphene 360+ Gravity Pro

Använd koden PÅSK15RS och få 15% på alla skor och racketar till ordinarie pris!

Head Graphene 360+ Gravity Pro

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

The New Force.

Head Graphene 360+ Gravity Pro är det perfekta tennisracket för den moderna och aggressiva tennisspelaren. Denna modellen väger 315 gram och är det tyngsta i Gravity-serien. Tennisracket ger mycket kontroll och passar bra till duktiga spelare som vill ha ett aningen tyngre racket än standard. Även fast racket har en small ram kommer det med en stor sweetspot och nytänkande dubbeldesign. Rackets stora sweetspot kommer ifrån att man har lyckats med att balansera en teardrop-formad design med en 18x20 strängning som ger den kontrollen som krävs av spelare på hög nivå. Gravity Pro kommer också med den nya teknologin Graphene 360+ som är en kombination av Graphene 360:s energiöverföring och ett förbättrat flexsystem som totalt sett ger en renare känsla i träffen av bollen.
Längd:
685 mm
Balans:
315 mm
Vikt:
315 g
Träffyta:
100 in²
Strängningsmönster:
18x20
Strängad:
Tillval, osträngad i grundutförande
Racketfodral:
Ingår ej

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.