Hem Padel Racket Head Graphene Touch Gamma LTD

Head Graphene Touch Gamma LTD

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning
Head Graphene Touch Gamma Limited är ett lättspelat runt allroundracket. Graphene Touch är ett uppdaterat material som förbättrar racketens förmåga att reducera vibrationer vid bollträff för en mer förlåtande och skönare träffkänsla. Detta tillsammans med Head's teknologier Flexibel Chassis och Power Foam ska ge spelaren en bra mix mellan fart, känsla och kontroll. För att förstärka samspelet mellan alla teknologier så har Head utvecklat Smart Bridge, som helt enkelt ska se till så att alla teknologier samspelar över hela träffytan. Rekommenderat pris från Head: 2000:-
Vikt:
360-380 g
Ramprofil:
38 mm
Form:
Rund
Balans:
Medel
Fodral:
Ingår ej

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.