Hem Pickleball Pickleballracket Head Radical Pro 224g

Head Radical Pro 224g

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning
Head Radical Pro är ett toppracket som har designats för att ge spelaren så mycket kraft och fart som möjligt i bollträffen. Materialet i denna modell är aningen hårdare än i Head Radical Tour, vilket ska ge lite mer fart i bollträffen. För den som gillar skruv så har denna modell Head Extreme Spin teknologi, en lite ruggad yta som ger extra skruv i bollträffen. Detta pickleballacket har Head's OTC (Optimized Tubular Core) teknologi, något förenklat är detta en bikakepolymerkärna som ska skapa en skön känsla och härligt ljud i slagen. Head Radical Pro har även Head Ergo Grip teknologin, detta grepp ger en mjukare känsla som dämpar vibrationer vid bollträffen.
Tjocklek:
13 mm
Vikt:
224 g
Längd:
40,8 cm
Bredd:
19,9 cm

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2023 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.