Hem Squash Squashracket Karakal T-120 FF Cameron Pilley Signature 2022

Använd koden PÅSK15RS och få 15% på alla skor och racketar till ordinarie pris!

Karakal T-120 FF Cameron Pilley Signature 2022

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Cameron Pilleys val utav squashracket.

Nya Karakal T-120 FF kommer i en ny snygg design med ett skaft i en orange distinkt färg och svart ram, tillsammans med de orangea detaljerna samt den svarta senan "Hot Zone". T-120 FF är det squashracket som den före detta världsettan Cameron Pilley spelar med. Med just denna variant slog han sitt tidigare världsrekord i hastighet på bollen till häpnadsväckande 177 mph (ca 286 km/h). Karakal har utvecklat detta squashracket tillsammans med Cameron Pilley för att skapa ett racket med maximal kraft och fart i spelet. Detta har man lyckats med tack vare de nya teknologierna samt balansen som är head heavy. Med en vikt på 120 gram blir racketen dessutom mer lätthanterligt så att man i det snabbaste spelet kan hinna rätt till bollen. Karakal T-120 FF har utrustats med flertalet nya teknologier för att ge racket en otrolig styrka och kontroll. I ramen har man använt sig utav den inre teknologin "Muscle System" tillsammans med 4 stycken "Nano Gel Nodes som är placerade i rackethuvudet. Detta bidrar till en reducering utav oönskade vibrationer samtidigt som styvheten ökas och ger ökad kraft och kontroll i spelet. Strängningssystemet "Muscle Tec" ger en större sweetspot och tillsammans med teknologin "Internal Vibration Dampener" i ramen minska även detta vibrationer för att ge extra kontroll och komfort. För ytterligare vibrationsdämpning har Karakal placerat ut en inbyggd vibrationsdämpare strax ovanför greppet. Ramen är konstruerad i lättviktsmaterialet "Fast Fibre Nano Graphite" som gör att ramen återhämtar sig 15% snabbare vid bollträff, vilket resulterar i att spelaren får mer kraft och fart i sina slag. Racket levereras med ett heltäckande Eco Cover som är tillverkat i det mjuka materialet Eco fleece, som dessutom är 100% återvinningsbart.
Vikt:
120 g
Balans:
Head heavy
Träffyta:
470 cm²
Strängningsmönster:
14x18
Racketfodral:
Helfodral ingår
Strängad:
Ja

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.