Hem Tennis Skor Nike Air Zoom GP Turbo All Court

Nike Air Zoom GP Turbo All Court

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Stilren, tålig sko för tennis/padel!

Detta är en tennissko från Nike som är framtagen för just tennis men som vi tycker funkar väldigt bra även för padel, speciellt på det nya mondogräset. Tennis-/padelmatcher är snabba, tuffa och långa. NikeCourt Air Zoom GP Turbo kombinerar en otroligt responsiv Zoom Air-enhet i fullängd med slitstarka zoner så att du kan hålla dig fräsch längre. Revolutionerande respons Zoom Air-enhet i fullängd som är fastsydd direkt på ovandelen istället för att den är placerad i skummaterialet, så den svarar på kraften i ditt steg. Ventilerande stöd Genomskinligt textilmaterial som andas och visar upp Dynamic Fit-systemet som omsluter foten och ger bra stöd under kvicka vändningar och snabba volleys. Slitstark design Den anatomiskt designade tån är förstärkt på hålfotssidan för extra stabilitet när du glider. Utskurna detaljer på topplagren ökar flexibiliteten och andningsförmågan för en extra skön passform. Skon är något liten i storlek så om du väger mellan två storlekar så rekommenderar vi att du tar den större.
Underlag:
Allcourt
Herr/Dam/Junior:
Herr

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.