Hem Padel Skor Nike Air Zoom Vapor X Blue

Använd koden PÅSK15RS och få 15% på alla skor och racketar till ordinarie pris!

Nike Air Zoom Vapor X Blue

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Ny modell av Nikes mest sålda tennissko! Roger Federers skoval.

Nike Zoom Vapor 9.5 har vart vår bäst sålda tennissko senaste åren. Nu släpper man Zoom Vapor X som är en uppdaterad och förbättrad version av denna oerhört omtyckta tennissko! Zoom Vapor X är en lätt och smidig tennissko som sitter grymt skönt på foten. Sätter du en gång ned foten i denna sko är du fast! Den nya X-versionen har en utomordentlig passform vilket gör dig bekväm vid snabba förflyttningar. Skon är förstärkt på utsatta ytor medans man dragit ned på förstärkningen på ytor som inte vart lika utsatta på den tidigare modellen. Detta resulterar i en lätt och smidig tennissko utan att tumma på hållbarheten. Personal hos oss på Racketspecialisten har provat denna modell och samtliga är riktigt positiva. Bättre stabilitet, bättre passform samt bättre andningsförmåga var det som våra testpersoner upplevde jämfört med Vapor 9.5. Rekommenderas!
Underlag:
Allcourt
Herr/Dam/Junior:
Herr

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.