Hem Tennis Skor Nike Zoom Vapor 9.5 Flyknit Paramount Blue RF

Nike Zoom Vapor 9.5 Flyknit Paramount Blue RF

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Nikes mest exklusiva tennissko. Roger Federers skoval!

Detta är en uppdatering på Roger Federers skoval. Nike har applicerat teknologin Flyknit vilket bidrar till en strumpliknande passform. Denna sko passar dig som vill ha maximal rörelseförmåga på banan i en lättviktsko med bra hållbarhet och en ''nära banan'' profil. Nikes Flyknit-teknik har utvecklats utifrån feedback från löpare som efterfrågade en sko med samma tajta passform som en strumpa (som man nästan inte känner av alls). Nike inledde ett fyraårigt projekt med team av programmerare, ingenjörer och designer för att skapa den teknik som behövdes för att ta fram en vävd överdel med statiska egenskaper för struktur och hållbarhet. Därefter förfinades den exakta placeringen av stöd, flexibilitet och ventilation – allt i samma lager. Resultatet blev en fjäderlätt, formanpassad och så gott som sömlös överdel. •Fjäderlätta Flywire-trådar sitter integrerade med snörningen för en anpassningsbar passform •TPU-stöd under foten ger extra stabilitet •Lätt mellansula i skum ger mjuk dämpning På plösen samt sidan av skon finns Roger Federers välkända RF-logga.
Underlag:
Allcourt
Herr/Dam/Junior:
Herr

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.