Hem Padel Racket Nox AT10 Genius Attack 18K 2022

Använd koden PÅSK15RS och få 15% på alla skor och racketar till ordinarie pris!

Nox AT10 Genius Attack 18K 2022

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

AT10 Genius i diamantform!

Nox AT10 Genius är Agustin Tapias racketval och ett padelracket som blivit ett av de mest populära toppracketarna på marknaden senaste året. Nu släpper Nox denna nya ''attack-variant'' som vänder sig till de padelspelare som söker ett offensivt racketval i AT10-serien. AT10 Genius Attack 18K 2022 kommer med en diamantform och en hög balans vilket ger fina spelegenskaper i det offensiva spelet. Med detta padelracket kommer du få lättare att avgöra bollen med en kraftfull träffkänsla och mycket tyngd i ditt spel. Slagytan är tillverkad av det påkostade kolfibermaterialet Carbon 18K. Det innebär att ytskikten består av ett kolfiber med 18000 kolfibertrådar per cm², att jämföra med industristandard som är 3K. Ju fler trådar desto snabbare och mer responsivt kolfiber som fångar upp och rekylerar bollen. AT10 Genius Attack 18K 2022 är fullproppad med påkostade teknologier från Nox där några av dom listas nedan: - Rough Surface En slagyta på detta padelracket som bäst kan liknas med sandpapper vilket ger bra grepp på bollen och extra effekt i t.ex. kickade smashar. - HR3 Core Kärnan HR3 Core finns att hitta i flera av Nox toppracketar. Detta är en ''high memory-EVA vilket gör att den genererar bättre fart på bollen i det offensiva spelet och bidrar också till härlig kontroll i det lugna spelet. - Oversize Grip Detta padelracket har aningen längre grepp till skillnad mot många andra modeller från Nox som generellt sätt har ganska korta grepp. Passar perfekt för dig som trivs med ett lite längre grepp samt för dig som ibland spelar med dubbelfattad backhand. - Anti Vibration System (AVS) Gummidelar har applicerats på vardera sida av rackethalsen för att reducera vibrationer vid bollträff då vibrationerna rör sig ned mot handtaget. - Smart Strap System En påkostad handledsrem som på enkelt sätt går att byta ut. Testomdöme Racketspecialisten: Då vi på Racketspecialisten provspelade detta padelracket så upplevde vi verkligen att den upplevdes så som specifikationen säger. Den svarade mycket fint vid det offensiva spelet på nät där vi fick en härlig tyngd i våra offensiva volleys och bidrog också till kraftfulla smashar. Sandpappersrukturen på slagytan var också något vi uppskattade och gav ett extra grepp om bollen vilket resulterade i bättre effekt vid t.ex. kickade smashar. Detta padelracket ställer lite högre krav på dig som spelare i det defensiva spelet då diamantformen gör den något mer svårspelad jämfört med vanliga AT10 Genius. Detta padelracket upplevs också aningen styvare vilket gör sweetspot lite mindre men genererar maximalt med fart då du väl kommer rätt i träffen. Vi rekommenderar detta padelracket till den offensiva motionären/tävlingsspelaren som är ute efter maximalt med kraft och gärna avgör bollen med ett vinnande slag.
Vikt:
360-375 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Fart
Form:
Diamant
Balans:
Hög
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Sandpapper
Kärna:
Hybrid
Material träffyta:
18K kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Hård
Senior/Junior:
Senior

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.