Hem Padel Väskor Osaka Pro Tour Padel Bag Olive 2022

Använd koden PÅSK15RS och få 15% på alla skor och racketar till ordinarie pris!

Osaka Pro Tour Padel Bag Olive 2022

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Padelväska från Osaka.

Pro Tour Padel Bag är en rymlig padelväska perfekt för dig som vill ha en väska speciellt anpassad för padel. Denna racketväska är tillverkat i en fin kombination mellan Durapro® och premium vaxad canvas, vilket resulterar i en snygg ryggsäck med bra hållbarhet. Padelväskan har ett huvudfack med plats för upp till 3 padelrack samt övrig träningsutrustning. Väskan har ett racketfack med thermoskydd med plats för 2 padelrack som skyddar racken mot temperaturförändringar. Väskan har dessutom två mindre fack på vardera sida med plats för tillbehör samt värdesaker. Ett stort plus med denna väska är att den även är utrustad med ett separat skofack med ventilation så att skorna kan andas efter ett hårt pass. Du kan bära väskan antingen med handtaget alternativt som ryggsäck med de dubbla axelremmarna.
Mått:
55x33x27 cm
Volym:
37 liter
Färg:
Grön, Gul
Thermofack:
Ja
Skofack:
Ja
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.