Hem Utrustning Strängningsmaskiner Premium Stringer 9800 Elektronisk Golvmaskin

Premium Stringer 9800 Elektronisk Golvmaskin

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning
Elektronisk professionell strängningsmaskin som strängar med hög precision. En mycket bra maskin som har allt vad som krävs för professionellt bruk. Strängar alla modeller inom tennis, badminton och squash. Maskinen har 6st justerbara fästen så att alla racketmodeller passar. Klarar att stränga i tryck från 5 till 40kg. Maskinen är kalibrerad och testad av tillverkaren innan leverans. Denna strängningsmaskin har i princip alla tänkbara tillbehör. En enkel LED display där du kan göra alla inställningar med en enkel knapptryckning. Switch för strängning i Kg eller Lbs. Enkel att använda då den kan snurra 360 grader. Tillval som gör att maskinen automatiskt kan fördra en sena. Det ingår ett racketställ samt en hållare för verktyg samt rullar med

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.