Hem Padel Racket Prince Phantom SQ

Använd koden PÅSK15RS och få 15% på alla skor och racketar till ordinarie pris!

Prince Phantom SQ

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Prince mest exklusiva padelracket!

Snyggaste padelracket på marknaden? Phantom är ett namn som inom Prince andas kvalitet då deras toppracket inom squash likväl tennis döpts till just detta namn. Nu släpper man deras med påkostade padelracket någonsin och ett självklart namn på racket blev då Prince Phantom SQ. Detta padelracket från Prince ger en härlig kombination av fart och kontroll och passar allt från kräsna motionärer till tävlingsspelare. Racketens runda huvud hjälper spelaren att få bra kontroll och precision i en väldigt förlåtande sweetspot. Ytan på detta padelracket är utrustat med struktur som ger spelaren mer spinn och effekt i bollträffen. Detta padelracket reducerar vindrationer vid bollträff på ett mycket effektivt sätt vilket bidrar till en härlig träffkänsla. Ramen och träffytan är tillverkad i Carbon Tech för en så solid träffkänsla som möjligt.
Vikt:
365-375 g
Ramprofil:
38 mm
Form:
Rund

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.