Hem Squash Squashracket Prince Pro Beast PowerBite 750

Prince Pro Beast PowerBite 750

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning
Pro Beast PowerBite 750 är ett enormt fint squashracket fullproppad med de nyaste teknologierna från Prince. Den nya Powerbite teknologin är nu tillämpad och erbjuder ett glest strängningsmönster (14x15). Den glesa senbädden bidrar till en snabbare sving, mer power samt bättre ’’grepp’’ på bollen som på så sätt ökar kontrollen och spelkänslan. Med en lätt vikt på endast 128 gram upplevs racketen väldigt lättmanövrerad. Den lätta vikten samt ramens utformning ökar kontrollen och känslan som tillsammans med den fartgivande Powerbite teknologin gör racketen i stort sett komplett. Denna squashracket levereras strängad med Prince fina sena Lightning 17, samt med heltäckande racketfodral.
Vikt:
128 g
Balans:
Even
Strängningsmönster:
14x15

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.