Hem Tennis Tennisracket Prince TeXtreme Phantom Pro 100P

Prince TeXtreme Phantom Pro 100P

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Ett av de mest flexibla och snyggaste tennisracket på marknaden.

Textreme Phantom Pro 100P är ett nytt tennisracket från Prince där man valt att applicera den helt nya teknologin TeXtreme. Detta är ett revolutionerande tennisracket från Prince och ett mycket bra alternativ för dig som spelat med Tour 100P men som önskar aningen mer kontroll. Phantom som har en träffyta på 100 sq.inch och en väldigt tunn ramprofil erbjuder en härlig kombination av fart och kontroll. e. Ramen på denna tennisracket är ett av de mest flexibla på racketmarknaden vilket gör detta till det perfekta valet för dig som haft problem med tennisarmbåge eller som vill välja ett mjukare tennisracket i förebyggande syfte. Man har vakt att applicera den helt nya och påkostade teknologin TeXtreme i detta tennisracket.TeXtreme är en teknologi som redan idag används vid konstruktion av bl.a. formel 1-bilar, tävlingscyklar samt flygplan. En enkel förklaring av TeXtreme är att man nu kommit på ett sätt att väva grafiten effektivare vilket bidrar till ett starkare och styvare material. Racketen levereras osträngad men kan även levereras strängad med Solinco Hyper G alternativt Solinco Tour Bite/Tour Bite Soft som har blivit utsedd till bästa polyestersena på marknaden av den ansedda tyska tennistidningen Tennis Magazine.
Längd:
686 mm
Flexibilitet:
59 RA
Balans:
315 mm
Vikt:
310 g
Träffyta:
100 in²
Strängningsmönster:
16x18
Strängad:
Tillval, osträngad i grundutförande
Racketfodral:
Ingår ej

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.