Hem Tennis Tennisracket Prince TeXtreme Premier 120

Använd koden PÅSK15RS och få 15% på alla skor och racketar till ordinarie pris!

Prince TeXtreme Premier 120

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Premiumracket för veteraner.

Racketen har en stor träffyta på 120 sq inch och vänder sig framför allt till motionärer samt veteraner med höga krav på sitt tennisracket. Racketen erbjuder en fin access till fart i en extremt förlåtande och lättspelad racketram. Den lätta vikten gör den perfekt för dig som letar efter ett lättsvingat tennisracket. TeXtreme är en teknologi som redan idag används vid konstruktion av bl.a. formel 1-bilar, tävlingscyklar samt flygplan. En enkel förklaring av TeXtreme är att man nu kommit på ett sätt att väva grafiten effektivare vilket bidrar till ett starkare och styvare material. Då vi på racketspecialisten.se provspelade detta tennisracket blev vi mycket positivt överraskade av dess egenskaper. Racketen bjöd på enorm access till fart i en väldigt förlåtande racketram som bidrog till en mjuk och skön känsla vid bollträff.
Längd:
750 mm
Balans:
355 mm
Vikt:
255 g
Träffyta:
120 in²
Strängningsmönster:
16x19
Strängad:
Tillval, osträngad i grundutförande
Racketfodral:
Ingår ej

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.