Hem Padel Racket RS Cobra Junior Sandy Edition 2022

RS Cobra Junior Sandy Edition 2022

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Juniorracket från populära RS.

Padelsporten ökar och allt fler junior börjar att spela. RS Cobra Junior är en modell speciellt utvecklad för juniorer 8-12 år. Detta padelracket har en rund form och låg balans vilket gör det väldigt lättspelat och lättmanövrerat. Den låga vikten gör det perfekt för junioren som vill börja spela padel. I slagytan har man även utrustat padelracket med lite struktur för att ge spelaren lite mer bett i bollen och därmed får spelaren mer spin i sitt spel. Både ramen samt slagytan är tillverkad av glasfiber för att göra det så skonsamt och förlåtande som möjligt.
Vikt:
300-330 g
Ramprofil:
33 mm
Fart och Kontroll:
Kontroll
Form:
Rund
Balans:
Låg
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Lätt
Struktur slagyta:
Sandpapper
Kärna:
Mjuk
Material träffyta:
Glasfiber
Material i ramen:
Glasfiber
Styvhet:
Mjuk
Senior/Junior:
8-12 år

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2023 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.