Hem Badminton Skor Salming Kobra 3 Men Lime Punch/Black

Salming Kobra 3 Men Lime Punch/Black

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Indoorskor från Salming

Stabila skor från Salming i uppdaterad modell som gör att man upplever en bekväm support när man behöver den som mest. Skon är designad med förstärkt KPU-överdel tillsammans med en ny montering för skosnöret. Salming har använt sig av Recoil Energy Return Foam för att mellansulan ska få en superlätt och mjuk dämpning. Detta leder till att man får en otroligt bra dämpning och flexibilitet för spel på olika golv inomhus. I hälens slagzon har Salming placerat en Softfoam som har 70% bättre chockabsorberande effekter än en vanlig EVA-mellansula. Helt klart är detta en indoorsko som är stabil, har ett bra grepp och mjuk dämpning. Passar perfekt till flera olika inomhussporter såsom badminton, squash och bordtennis.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.