Hem Squash Skor Salming Kobra Mid 2 White/Blue

Salming Kobra Mid 2 White/Blue

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Indoorsko från Salming

Salming Kobra Mid är en nytappning av succéskon Salming Kobra. Det som gör denna sko speciell är att man höjt häl- och ankelkonstruktionen jämfört med Salming Kobra. Salmings mål med denna sko är att uppnå en stabilitet och grepp men fortfarande vara lätt i vikten. Genom skons "The Wrap Around System Design (WAS Design)" har Salming lyckats få fram en stabilare indoorsko med en väldigt bekväm passform. Detta i kombination med LMS Plus 8°-teknologin och en helt full integrerad ExoSkeleton-konstruktion gör att indoorskon känns riktigt stabil och har en perfekt passform utan att det blir för tung.
Herr/Dam/Junior:
Herr

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.